• Târgul ALEATârgul ALEA
  • SustainCoSustainCo
  • Consiliul Județean AlbaConsiliul Județean Alba

Conținut adăugat în în categoria Furnizori de date parteneri.
Ultima actualizare a acestei paginii a fost realizată în 19 February 2016.

E.ON Distribuţie România operează o reţea de gaze naturale în lungime de peste 20.000 km, respectiv o reţea de electricitate de peste 80.000 km care deservesc în total circa 3 milioane de clienţi şi acoperă 20 de judeţe din partea de Nord a României (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț, Bacău).

Prin poziţia pe care o ocupă pe piaţa distribuţiei gazelor naturale din România şi prin activitatea sa, E.ON Distribuţie România aduce un aport important la asigurarea unui mediu concurenţial pe această piaţă. E.ON Distribuţie România asigură un tratament nediscriminatoriu pentru toţi participanţii la piaţa gazelor naturale.

E.ON Distribuţie România îşi propune ca prin proiectele şi activitatea sa să asigure distribuţia gazelor naturale, să opereze, să modernizeze şi să dezvolte sistemul de distribuţie a gazelor naturale în condiţii de siguranţă, eficienţă economică şi de protecţie a mediului.

www.eon-gaz-distributie.ro