• Târgul ALEATârgul ALEA
  • SustainCoSustainCo
  • Consiliul Județean AlbaConsiliul Județean Alba

Conținut adăugat în în categoria Consumul tău.
Ultima actualizare a acestei paginii a fost realizată în 20 iulie 2015.

ANERGO – Consumul tău este un serviciu gratuit pus la dispoziția publicului larg de Agenția Locală a Energiei Alba – ALEA prin intermediul Observatorului Energetic Alba, ca un instrument on-line pentru administrarea propriilor tale consumuri de energie și alte utilități, precum și costurile asociate cu acestea.

Astfel, în calitate de titular sau administrator al unui contract pentru furnizarea unor utilități (energie electrică, gaz metan, apă potabilă) puteți solicita accesul la fișierul propriu pentru date energetice aici. Acest fișier este confidențial, iar cu ajutorul lui veți putea urmări evoluția în timp a consumurilor proprii, prin introducerea lunară a cantităților consumate și a costurilor aferente acestor consumuri.

În plus față de consumurile asociate serviciilor de utilități mai pot fi administrate: consumul anual de lemne de foc, rulajul anual al autovehiculelor proprii (maxim 3 autovehicule/utilizator) precum și consumul anual de carburant aferent acestor vehicule. ANERGO va furniza sfaturi și idei pentru eficientizarea consumurilor de energie și combustibil pe baza informațiilor de consum introduse de dvs. de-a lungul timpului pe pagina dvs. de administrare a consumurilor și cheltuielilor aferente.

Etichete: , , , ,